Poradna Magnat Alpha RS 8

Autor: David TB | Vloženo: 18.01.2022 000 18:12 | Témata: Poradna Magnat Alpha RS 8

David TB

David TB

Připojení reproduktorů k subwooferu

Dobrý den. Plánuji si tuto soustavu koupit k PC, ovšem dle fotografií jsem ne zcela pochopil případné zapojení. Pochopil jsem, že k subwooferu se dají připojit jednotlivé reproduktory, neboť subwoofer je zároveň zesilovačem.
Vůbec se ve specifikacích nepíše, zda se jednotlivé satelity propojují pomocí dvojlinky nebo pomocí CINCH (RCA kabely), případně pokud pomocí RCA kabelů, tak to subwoofer obsahuje dle fotek pouze dva vstupy - jeden bílý a jeden červený - tedy max. pro jeden přední levý a jeden přední pravý. To znamená, že reproduktory zadní a středový takto připojit nepůjdou? Znamená to tedy celkově, že se k PC použít nedají? Děkuji

  • Lukáš Pech

    Lukáš Pech

    19. ledna 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Toto je klasický aktivní subwoofer vybavený pouze vlastním zesilovačem. Cinch vstup je určený pro připojení řízeného linkového signálu, tedy takového, jaký vystupuje z konektoru sub out na AV receiveru. Silové svorky jsou určené pro připojení ke klasickému stereo zesilovači pomocí silových reprokabelů, signál půjde ze zesilovače do subwooferu, který si pomocí nastavitelné výhybky odfiltruje nízké kmitočty a zbytek pošle dál do předních reproduktorů.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.